Українки вибороли “срібло” на етапі Кубка світу з художньої гімнастики в Пезаро

8 Квітня 2019 16:36

Фото: НОК України

7 квітня в італійському Пезаро пройшли фінали в окремих видах на першому етапі Кубка світу з художньої гімнастики нинішнього сезону.

Збірна України в групових вправах із 3 обручами і 2 парами булав здобула срібну нагороду на етапі Кубку світу з художньої гімнастики у Пезаро (Італія). Про це повідомляє прес-служба Федерації гімнастики України.

Україна була представлена українськими гімнастками у всіх фіналах: Христина Погранична кваліфікувалася у фінал з обручем, Вікторія Онопрієнко – у фінали з м’ячем, булавами та стрічкою, а збірна команда у групових вправах – в фінали з 5 м’ячами і 3 обручами/2 парами булав.

Медальні надії на цьому старті українські вболівальники покладали саме на груповичек – бронзових призерів чемпіонату світу. І наша Dream Team їх виправдала, завоювавши срібну медаль у фіналі з 3 обручами/2 парами булав (25,100). Першою в цьому виді стала команда Болгарії (25,750), а третьою – Ізраїлю (24.450).

Наступний етап Кубка світу відбудеться 12 – 14 квітня в Софії (Болгарія).

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/2676576-ukrainki-viboroli-sriblo-na-etapi-kubku-svitu-z-hudoznoi-gimnastiki-v-pezaro.html