Принцип «єдиного вікна» – у дії!

31 Травня 2019 17:18
ЦНАП Святошинської РДА – один із перших почав надавати послуги у співпраці з сервісними центрами МВС України.
«25 травня ми офіційно оголосили про запуск нових послуг. На заході було присутнє керівництво Святошинської РДА на чолі з Головою – Володимиром Каретко, заступник начальника РСЦ МВС в місті Києві – Микола Рудик та Наталія Шамрай – директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг.
Цього ж дня перший заявник скористався новою послугою та отримав посвідчення водія нового зразка. То того ж, паралельно була проведена акція для маленьких киян, які в цей день разом з батьками відвідали наш Центр. Роздано більше 20 «посвідчень маленького водія» тим, хто виявив бажання покататися на міні-авто у нашому фойє. Таким чином ми звернули увагу більшості відвідувачів до впровадження нових послуг та допомогли малечі весело провести час» – заявила Юлія Шпак, начальник ЦНАП Святошинської РДА.
Відтепер відвідувачі ЦНАП Святошинської РДА мають можливість отримати нові послуги: замінити посвідчення водія та здійснити первинну реєстрацію транспортного засобу, що додаються до переліку послуг даного Центру, яких вже понад 150!
Учасники заходу запевнили, що перелік послуг буде продовжений з метою подальшого покращення зручності громадян.
Все буде ЦНАП!