“Громадянська позиція” представила мажоритарників по Києву

2 Липня 2019 10:41

До парламентських виборів залишається всього три тижні, тож наразі політичні партії активно знайомлять українців зі своїми кандидатами у народні депутати. Сьогодні команда Анатолія Гриценка “Громадянська позиція” представила осіб, які ідуть у списках мажоритарних округів в місті Києві. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

У списках – 8 кандидатів 
Загалом, до переліку увійшло 8 кандидатів – усі вони кияни, серед них чимало учасників Революції Гідності.
“Варто зазначити, що ми – єдина із усіх команд,перелік кандидатів якої дійшла до фінішу незмінним. У решти ж списки були неодноразово відкореговані – не секрет,що відбувався продаж місць”, – зазначає керівник виборчої кампанії в столиці Микола Томенко.
До списків увійшли такі кандидати:
№ 211
Євсюков Тарас
№ 212
Олексій Гриценко
№ 213
Лоєнко Олександр
№ 214
Сагуйченко Євген
№ 216
Юсов Андрій
№ 217
Сириця Тарас
№ 221
Смик Олександр
№ 223
Аніськович Павло
Головний акцент – на незаконних забудовах та переформатування правоохоронної системи
Також під час заходу розповіли про те, яким чином команда буде діяти на місцевих виборах в столиці.
“Сьогодні столиця перетворилася на забудовницьке пекло. Задоволення від цього отримує лише влада і наближені до неї забудовники. Жодний квадратний метр і земельна сотка не мають бути передані без належних документів та згоди місцевих жителів. Окрім цього, Київ – місто із найбільшим бюджетом, та чи відчучває сьогодні це виборець? Чи отримує він звіт за те, куди спрямовються кошти та куди витрачаються кожна копійка?”, – наголошує один з кандидатів Тарас Євсюков.
Серед інших направлень – зміна правоохоронної системи.
“Як ми бачимо, нещодавня реформа не вдалася – це ми бачимо і по МВС, і по ДБР і інших органів. Не менш важлива пітримка антикорупційних вдалих реформ і перезапуск  того, що не вдалося – таких, як НАЗК та антикорупційна прокуратура”, – говорить один із кандидатів Олексій Гриценко.
До переліку надважливих питань також увійшла розробка екологічних проблем, паркувального простору, розвиток спортивного напрямку тощо.