Олександр Федоренко: Кличко в столиці – не як мер, а як турист

3 Липня 2019 14:52

Про антикорупційну зачистку в рядах чиновників люди мріють уже давно. Та чи стануть ці дії початком нової “чесної ери”?

“Те, що нарешті взялися за розслідування витрачання коштів при будівництві цього скандального пішохідного мосту – це дуже добре. Саме такі моменти – як лакмусовий папірець для нової влади, яка обіцяла садити корупціонерів же навесні, але ця обіцянка поки що залишається невиконаною. Сподіваюся, якщо навесні не посадили, то почнуть садити літом”, – розповідає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка “Рідна країна” Олександр Федоренко.

Також невід’ємною складовою при будівництві подібних масштабних об’єктів є врахування думки жителів міста.

“Зараз, на жаль, не можна проводити місцеві референдуми, але ж хоч якісь громадські слухання треба робити. На цей міст витратили майже півмільярда, за які можна було побудувати велику кількість дитячих садків, з якими наразі у Києві ситуація просто критична”, – підкреслює Олександр Федоренко.

У той час, як Віталій Кличко із гордістю оголошує відкриття скляного мосту, тисячі киян продовжують закидати Контактний центр скаргами на ті чи інші проблеми. Завалені сміттям вулиці, розбитий асфальт, відсутність світла, застарілий транспорт – лише частина проблем містян.

“Кличко, по суті, в столиці – не як мер, а як турист, тож у нього відсутній господарський підхід до справ. Він – людина, гроші і будинки якого знаходяться за кордоном, тож, звичайно, він не буде опікуватися долею киян та нашого міста”, – наголошує голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка “Рідна країна”.

Тож на заміну діючого мера міста вже почали висуватися кандидатури.

“Наша команда “Громадянська позиція” буде обов’язково брати участь у місцевих виборах до Київради і висувати свою кандидатуру на посаду мера столиці. Це – відповідальний політик, патріот України Микола Томенко, який зробив багато проектів як для всієї країни в цілому, так і для Києва”, – відзначає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка “Рідна країна” Олександр Федоренко.

Джерело: https://kyiv.znaj.ua/244046-mahinaciji-komandi-klichka-iz-sklyanim-mostom-diyshli-do-sudu-brudnu-dokumentaciyu-perevirit-dbr?fbclid=IwAR2WZC5CPfOqnROwe1hpdbgNjALcLDHS1xdkGas5UD491dmEEb9Mro3yvSo