Киян запрошують на забіги у вишиванках

22 Серпня 2019 13:28

«Забіг у вишиванках» – яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються, та усі разом, вдягнені у найкращі вишиванки, беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації.

Киянам пропонують приєднатися до одного з двох забігів.

Забіг у вишиванках на Русанівській набережній

Умови. До участі у забігу на дистанції 100 м допускаються всі бажаючі від 2 до 6 років, які не мають протипоказань за станом здоров’я для участі в даному забігу. На 500 м – учасники 7-10 років, 1 км – від 11-ти, 5км – від 14-ти, 10 км – від 16-ти років. Медична довідка не обов’язкова. Кожен учасник змагань добровільно бере участь у змаганнях, визнаючи всі ймовірні ризики для власного здоров’я під час і після їх закінчення а також бере на себе особисту відповідальність за свій фізичний стан і здатність завершити дистанцію змагань.

Дистанції: 10 км, 5 км, 1 км, 500 м,100 м.
Вартість участі: 150 грн. на дистанцію 1 км (включає спеціальні пропозиції від партнерів заходу), 450 грн. на дистанцію 10 і 5 км (у вартість входить футболка – вишиванка;  медаль учасника змагань (видається на фініші); транспондерний чіп для виміру часу; користування роздягальнею та камерою схову;  спеціальні пропозиції від партнерів заходу).

Коли: 24 серпня о 9:00.
Де: перехрестя Русанівської Набережної та Русанівського бульвару.
Детальніше про маршрути і реєстрація на сайті.

Забіг у Пирогові 2019

Справжня бігова подорож різними куточками України!
Вік учасників – від 16 років.
Дистанції: 5 та 10 км, скандинавська ходьба 3 км.
Безкоштовний трансфер, безкоштовний вхід до музею для учасника та одного вболівальника. Пам’ятна срібна підвіска кожному фінішеру!

Коли: 24 серпня о 10:00.
Де: Національний музей народної архітектури та побуту України, вул. Академіка Тронька.
Вартість реєстрації: 400 грн, із завтрашнього дня – 500 грн.
Детальніше про маршрути і реєстрація на сайті.

Джерело: https://vechirniy.kyiv.ua/news/u-stolytsi-vidbudet-sya-dva-zabihy-u-vyshyvankakh