Київ долучиться до Всесвітнього дня прибирання

13 Вересня 2019 15:00

Київ долучиться до Всесвітнього дня прибирання – World Cleanup Day. Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

«160 держав світу виходять одночасно на наймасштабніше прибирання світу! Центральна локація України – Труханів острів. Приходь о 10.00 до пішохідного мосту – розпочнемо історію чистого світу разом!», – повідомили організатори акції ГО Let’s go, Ukraine.

Наразі організатори події шукають волонтерів. Якщо маєте бажання зробити Київ чистішим і відчути себе людиною планети, зареєструватися в якості волонтера можна тут.

В цей же день еко-акція відбудеться і на київських «Теремках». Про це її організатори повідомили на сторінці події в Facebook.

«21 вересня о 10:00 буде проведена міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій з роздільним збором відходів – Всесвітній день прибирання. Збір біля школи №286», – говориться в повідомленні.

Взяти участь в акції можуть всі бажаючі жити в чистому і охайному Києві.

Довідка «СР»: World Cleanup Day – всесвітня акція, мета якої – привернути увагу до проблеми забруднення навколишнього середовища і навчити людей робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації. Світове прибирання почнеться 21 вересня 2019 року о 10:00 в Новій Зеландії, а завершиться через 36 годин на Гавайських островах.

Джерело: https://stolychno.news/economy/kyyiv-doluchytsya-do-vsesvitnogo-dnya-prybyrannya/