Столиця прийме III Міжнародний фестиваль театрів ляльок

4 Жовтня 2019 15:00

У суботу, 5 жовтня, у Києві обмежать рух транспорту на Майдані Незалежності та Хрещатику. Це пов’язано з грандіозним відкриттям III Міжнародного фестивалю театрів ляльок Театр Ляльок pUPpet.

Рух транспорту обмежать з 19:00 до 20:00 від Європейської площі до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівській. Про це повідомляє прес-служба мерії. Крім того, в зв’язку з фестивалем в Києві заплановано святкову ходу з 19:00 до 20:00 за маршрутом вулиця Хрещатик, 4 – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик, 36.

Фінальною крапкою маршруту параду стане Київська міська державна адміністрація. О 20:00 там відбудеться грандіозна шоу-програма та презентація всіх колективів-учасників. Один з наймасштабніших у всій Європі та, безумовно, найбільший серед фестивалів театрів ляльок України триватиме з 5 по 9 жовтня в столиці.

У фестивалі будуть задіяні 4 сцени у столичних театрах. Заявки на участь вже подали колективи з майже 20 країн світу. Розклад вистав можна подивитися за посиланням.

Джерело: https://stolychno.news/mista/kiyiv/u-kyievi-proide-iii-mizhnarodnyi-festyval-teatriv-lialok-obmezhennia-rukhu-u-tsentri/