Закупка палива: чергова корупційна схема в КМДА?

30 Липня 2020 13:27

У Київській міськраді підозрюють, що закупівлі дизельного палива для комунального підприємства “Київпастранс”, діяльність якого курує заступник голови КМДА Олександр Густєлєв, проводилися з порушеннями процедури та із застосуванням корупційних схем. Про це заявили у виданні “КиевVласть”.

Наголошується, що з початку цього року “Київпастранс” вже двічі купувала пальне у того ж підрядника, якому планує виплатити майже 160 мільйонів гривень.

За словами позафракційного депутата Київради Олександра Пабата, в червні паливо було закуплено за ціною, яка перевищує ринкову. В даний час депутат звернувся в Управління з питань протидії та запобігання корупції Апарату КМДА з вимогою провести перевірку тендерів, що проводяться КП “Київпастранс”. Він підозрює створення корупційної схеми та розкрадання бюджетних коштів.

«Закупівлі пального КП “Київпастранс” за завищеними цінами і у компаній олігархів… Кожен тендер, який проводить команда клептоманів Кличко, повинен бути під наглядом, так як десятки, і якщо б! сотні мільйонів гривень з бюджету йдуть на різні схеми, щоб забезпечити гроші на вибори…», – впевнений Олександр Пабат.

Джерело: https://kyiv.znaj.ua/327482-deputat-kijivradi-rozkriv-merzennu-shemu-pid-krilom-u-mera-komanda-kleptomaniv-klichka