Микола Томенко: “Рідна країна” в Києві – працюємо далі!

10 листопадаа 2020 10:11

15 ТИСЯЧ 39 киян підтримали мене і команду “РІДНОЇ КРАЇНИ” на виборах в КИЄВІ.

ВДЯЧНИЙ ВСІМ, хто підтримав нашу програму “КИЇВ – місто для КИЯН” й команду, що ВПЕРШЕ, як політична партія, брала участь у виборчій кампанії.

СУМНО, що велика кількість наших прихильників, передовсім людей поважного віку, НЕ ЗМОГЛА ПРИЙТИ прийти на вибори з огляду на пандемію коронавірусу.

ДИВНО, що багато світоглядно близьких партій і політиків, які декларували необхідність СПІЛЬНОЇ участі в Київських виборах, вирішили підтримати нинішню владу забудовників або взяти в них участь САМОСТІЙНО й таким чином дезорієнтували киян і в результаті набрали по кілька тисяч голосів.

ГАНЕБНИМ є той факт, що олігархи і забудовники сформували ПРАКТИЧНО всі списки партій, які пройшли до Київради, а власники сіток з підкупу виборців знову відігравали ключову роль в умовах, коли у виборах взяла участь лише третина киян.

ВІРЮ також, що наша просвітницька діяльність допоможе скоротити до мінімуму кількість громадян, які готові продати свій голос та відповідно – збільшити число тих, хто діє як ПАТРІОТ і ПЛАТНИК ПОДАТКІВ!

За таким обставин, команда “РІДНОЇ КРАЇНИ” не лише продовжує свою роботу в столиці України, а й буде діяти як політична ОПОЗИЦІЯ до міської влади, сформованої забудовниками і олігархами.

Бо ЗАХИЩАТИ, ШАНУВАТИ й ЛЮБИТИ КИЇВ та УКРАЇНУ потрібно ЩОДЕННО, а не лише під час ВИБОРІВ й бажано за ВЛАСНІ, а не БЮДЖЕТНІ кошти!