4 продукти, які очищають легені природним чином

14 Квітня 2021 17:51

У непростий час, коли навколо вирує безліч вірусів, важливо берегти своє здоров’я і піклуватися у першу чергу про свою дихальну систему. Особливо актуально це для жителів мегаполісів, адже повітря в таких великих містах не можна назвати чистим. Що вже говорити за курців і людей з хронічними хворобами, інформує Ukr.Media.

Але є хороша новина. По-перше, вчені з’ясували, що вії в дихальній системі мають властивість відновлюватися. А по-друге, є продукти, які сприяють очищенню легенів.

І у цій статті ми перерахуємо чотири найголовніших таких продукти.

Грейпфрут. Цей цитрус багатий антиоксидантами, які ефективно покращують функції клітин. Також речовини, що містяться в грейпфруті, здатні протистояти малігнізації (відхилення від норми в розвитку клітини). Тому курцям, які особливо схильні до ризику виникнення раку, слід підналягти на ці гіркувато-кислі плоди.

Часник. Потужна зброя проти сотень захворювань. Він так позитивно впливає на організм і володіє такою кількістю оздоровчих властивостей, що його необхідно ввести в раціон всім без винятку. Для лікування і профілактики.

Імбир. Має антибактеріальні та противірусні властивості, розширює судини, сприяє виведенню мокротиння і регенерації бронхіальних каналів.

Морква. Багата вітамінами А, С, Е, К, вітамінами групи В. Вітамін А особливо позитивно впливає на стан тканин і клітин епітелію. Щоб нейтралізувати вплив нікотину, який виводить з організму вітаміни, їжте моркву в сирому вигляді, робіть салати… морквяний сік — ціле джерело здоров’я.

Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров’я.

Джерело: “Аспекти”