Микола Томенко: команда Громадського руху “Рідна країна” виграла суд у НАЗК!

23 Квітня 2021 10:26

Як відомо, НАЗК звернулося до суду щодо можливого адміністративного порушення головою Громадського руху Рідна країна Миколою ТОМЕНКОМ у частині розміщення та оплати зовнішньої реклами у містах Києві та Вишгороді з текстом:

«Бюджет Києва в інтересах киян, а не друзів мера!»

Під час судового засідання адвокат Микита Черевичний переконливо довів законність дій Громадського руху Рідна країна та його лідера Миколи Томенка.

Тому Подільський районний суд постановив впровадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності М.В.Томенка закрити у зв‘язку з відсутністю у його діях складу адміністративного правопорушення.

З огляду на це переконливо прошу ВСІ ЗМІ, які поширили інформацію НАЗК про моє можливе адміністративне порушення, відповідно й оприлюднити інформацію Рідної країни щодо рішення суду на нашу користь. У іншому випадку МИ будемо вимагати всіма правовими методами від таких ЗМІ виконати приписи національного законодавства.

П.С. І наша дружня порада НАЗК бути більш прискіпливими при перевірці:

– законності використання МІЛЬЯРДІВ бюджетних коштів парламентськими партіями;

– достовірності інформації щодо зберігання та сплати податків з МІЛЬЯРДІВ та СОТЕНЬ МІЛЬЙОНІВ гривень ГОТІВКОВИХ коштів задекларованих посадовцями та депутатами!