Перепустки на транспорт закінчилися. Черги залишились

7 Квітня 2021 10:27

У Департаменті транспорту КМДА закінчилися спецперепустки для проїзду у громадському транспорті Києва. На місці видачі утворились черги з тих, кому їх не вистачило.

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Facebook- сторінку “Київ оперативний“.

У дописі опублікували фото оголошення, яке розміщене на дверях Департаменту транспортної інфраструктури.

“Видача спеціальних перепусток на громадський транспорт у Департаменті транспортної інфраструктури завершена у зв’язку з їх закінченням”, – зазначено в оголошенні.

Автор допису, працівник діагностичного центру, зазначив, що в черзі до департаменту стояли і лікарі, і працівники оборонної промисловості, але ніхто з них спецперепустку не отримав.

Дуже дивне відчуття, коли столична влада не може забезпечити лікарів папірцем, розміром з пачку сірників, а ми ще просимо якихось підвищень заробітньої плати. Конкретно в цій черзі стоять і лікарі, і працівники оборонної промисловості. Мусять стояти, бо вже завтра до місця своєї роботи вони просто не зможуть доїхати. І це в той час, як у нашій країні триває війна та епідемія, а саме ці люди стоять у чергах без перепусток. Сам я працюю в Діагностичному центрі, де щоденно із колегами приймаємо 30-50 пацієнтів. І ми не можемо отримати перепустки, бо ж як сказали – закінчилися. Десь тут хоч є крапля логіки?”, – написав чоловік.

Нагадаємо, у зв’язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ з 5 квітня посилив карантинні обмеження.  У місті закрили всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працює за спеціальними перепустками. Обмеження діятимуть щонайменше до 16 квітня.