Названо найкращі продукти для перекусу перед сном

8 Червня 2021 17:52

Сир може бути найкращим варіантом вечірньої трапези, оскільки він містить повільно засвоюваний білок, який покращує настрій.

Окрім того, можна додати в сир персик, щоб отримати порцію вітаміну C. Про це розповіла дієтолог Джессіка Кренделл, пише News Chant.

Іншою хорошою вечірньою закускою можуть стати горіхи. За словами нутриціолога Деріла Джіоффре, вони знижують дратівливість, сприяють зниженню ваги і знижують небезпеку серцево-судинних захворювань. Також горіхи допомагають досягти правильного балансу глюкози в крові. Такою ж дією володіє хумус.

Ківі теж може стати хорошим вибором, щоб вгамувати голод перед сном. Дієтологиня Барбара Елліотт розповіла, що фрукт дуже поживний, містить мало калорій і повний вітамінів, необхідних людині щодня. Крім того, ківі допоможе легше заснути, також він містить серотонін, який часто називають гормоном щастя.

Іншим продуктом, який допоможе протриматися до сніданку, дієтологи назвали грецький йогурт. Нутриціологиня Марша Маккаллох зазначила, що кальцій, який міститься в ньому, допоможе швидше заснути і краще виспатися, а казеїн дасть відчуття насичення.

Джерело: Ukrhealth