У столиці відбудеться етап Кубку світу зі скейтбордингу

15 Липня 2021 15:00

13-15 серпня під Аркою дружби народів проведуть етап Кубку світу зі скейтбордингу. У серпні відбудуться міжнародні змагання з нових олімпійських видів спорту – скейтбордингу та BMX. Призовий фонд складе понад 10 тисяч євро.

Про це повідомляє мерія.

Зареєструватись на молодіжний фестиваль Double Triple Summer Fest можна до 5 серпня на сайті.

До участі допускаються спортсмени старші 16 років. Неповнолітні учасники обов’язково мають надати дозвіл від батьків (шаблон дозволу — за посиланням).

Для змагань у центрі Києва команди don’t Take Fake та Radioday збудують масштабний літній змагальний майданчик площею понад 2000 квадратних метрів, який оформлять у вигляді аеропорту, що перенесе спортсменів та глядачів у атмосферу подорожей.

Він міститиме термінал прибуття, справжній літак, трапи, сигнальні вогні, багажне відділення, стійку реєстрації і бізнес-лаунж.

«Київ відкритий для всього світу», – із таким меседжем Double Triple Summer Fest зустрічатиме спортсменів і гостей з усього світу. До слова, свої заявки на участь уже подали райдери з Великої Британії, Аргентини, Південної Африки, Словаччини, Чехії та інших країн.

Джерело: “Великий Київ”