Уперше за 10 років на ВДНГ розквітла хурма

18 Квітня 2022 15:00

Київщина поступово оговтуються від жахіть війни. Жителі передмість повертаються додому, прибирають та ремонтують будівлі, а дехто навіть везе із собою саджанці. Прихід весни помітний і в оранжереї на ВДНГ. Там вперше за останнє десятиліття розквітнула хурма, повідомляє SEEDS.

Квітнуть й інші квіти та дерева, а на деяких вже стигнуть плоди.

“Передаємо вітання з Оранжереї ВДНГ. Тут продовжують жити четверо котиків, яких регулярно годують наші співробітники. Цвітуть цитрусові. Аромат — просто неймовірний. Якщо бували тут минулого року — знаєте, що забути його неможливо. Вперше за 7-10 років зацвіла хурма. Вчора запилювали її квіточки. Сподіваємося, ми трошки розрадили вас. Віримо в ЗСУ та в те, що зовсім скоро зустрінемось на наших локаціях”, написали у Facebook працівники оранжереї.

Крім того, ВДНГ активно бере участь у волонтерському русі. Вже більш ніж протягом місяця тут допомагають ТРО, волонтерам та військовим.

“Ми об’єднали свої сили з Made in Ukraine та стали частиною гуманітарного штабу. Завдяки його роботі вдається доставляти ліки, їжу та речі українцям, яким зараз необхідна допомога”, – зазначають представники ВДНГ.

Джерело: Seeds