Микола Томенко: на часі розумна і конструктивна підтримка влади в інтересах України

19 Травня 2022 10:26

Бачу, читаю і чую, що на 84-й день ВІЙНИ російської орди вбивць, ґвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна проти України дискусія між суспільством і владою про те, що НА ЧАСІ, а що НЕ на ЧАСІ, набуває серйозного характеру.

– Більшість громадян України вважає, що НА ЧАСІ остаточне й безповоротне завершення діяльності Російської православної церкви та її представництва в Україні.

Натомість влада вважає, що вирішення цього питання нині НЕ на ЧАСІ, бо серед них досі багато фанатів Московської церкви;

– Більшість громадян нашої країни вважає, що НА ЧАСІ позбавлення депутатських мандатів зрадників України та заборона партій-слуг Путіна.

Натомість влада вважає, що це НЕ на ЧАСІ, адже депутати-зрадники пообіцяли голосувати за всі рішення у Верховній Раді, навіть не читаючи їх;

– Більшість нашого суспільства вважає, що жорстко і невідкладно карати владних корупціонерів та бюджетних мародерів саме НА ЧАСІ.

Натомість влада вважає, що це НЕ на ЧАСІ, бо зашкодить іміджу нинішніх посадовців…

Одразу зауважу – я проти жорсткої критики влади під час війни, я агітую за розумну і конструктивну підтримку влади в інтересах України.

От скажімо, речники влади хотіли узаконити споконвічну мрію Путіна-Медведчука про нейтральний статус нашої Держави та Росію як гаранта безпеки для України, а громадськість разом із нашими зарубіжними партнерами конструктивно допомогла нашій владі розібратися у цій справі. І як результат – ми нарешті плідно співпрацюємо з країнами НАТО у справі належного озброєння та фінансування України у війні проти ВОРОГА, який історично, ментально й геополітично НІКОЛИ не зможе бути гарантом нашої безпеки.

Чи утворила влада Національну раду з відновлення України від наслідків війни на чолі із Єрмаком-Гетьманцевим та у складі ЛИШЕ міністрів і депутатів, а українська громада так розумно і конструктивно підказує і радить:

стратегію Держави та гроші від народу і світу мусить визначати й контролювати СУСПІЛЬСТВО, а не владці…

Саме тому нині й вкрай важливо ДОПОМОГТИ владі розумними й конструктивними діями та порадами, а не жорсткою критикою.

Бо за НАС і без НАС ніхто нашу рідну неньку-УКРАЇНУ не порятує і ВЕЛИКОЮ та ЩАСЛИВОЮ її не зробить!