Микола Томенко: заборонена партія кума путіна поверне державі майна на 288 гривень

22 Червня 2022 10:36

20 червня 2022 року восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив політичну партію «Опозиційна платформа – за життя».

Звістку про цю ПЕРЕМОГУ розмістили ВСІ українські ЗМІ та підсилили радість народу за справедливе рішення суду інформацією про КОНФІСКАЦІЮ всього МАЙНА партії кума Путіна на користь ДЕРЖАВИ.

А тепер подивимося скільки офіційного майна і коштів ОПЗЖ було задекларовано в останньому, доступному для загалу, Зведеному звіті ОПЗЖ перед НАЗК за 4 квартал 2019 року. Від 2020 року інших звітів цієї партії на сайті не має.

Отож, партія мільярдерів та мільйонерів згідно останнього зведеного звіту показала у графі «Майно, нематеріальні цінності, цінні папери, що перебувають у власності партії» аж 288 гривень. Але бюджет України не отримає і цих 288 гривень, бо йдеться про суму в яку оцінено сайт партії – zagittya.com.ua, що нині не працює.

Принагідно інформую, що навіть в умовах війни Верховна Рада не скасувала БЮДЖЕТНЕ фінансування парламентських партій, яке в 2022 році складає більш як 800 МІЛЬЙОНІВ гривень.

Окрім того, нагадаю, про це рішення можна оскаржити протягом 20 днів у Верховному Суді України. Зрозуміло, що партія академіків та заслужених юристів України таке подання підготує. Між іншим, лідер партії Віктор Медведчук – академік Національної академії правових наук України, на утримання якої в бюджеті-2022 року передбачено більш як 100 мільйонів гривень.

А тепер напишу, як треба було справедливо і відповідально діяти по відношенню до партії ЗРАДНИКІВ-КОЛАБОРАНТІВ.

  1. Всі, хто був членом партії на 24 лютого 2022 року повинні бути звільнені із займаних посад в системі державної, місцевої та судової влади;
  2. Депутати ВР і місцевих рад мусили б достроково втрати свої мандати.

А нині триває лише ПІАР-боротьба для народу і за 288 гривень майна партії Медведчука, яка повинна нести повну відповідальність за ВІЙНУ російської орди вбивць, ґвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна проти України та її народу.

Також інформую, що так звані народні депутати, які за рішенням суду «офіційно представляли позицію країни-агресора щодо нашої держави» не лише встигли в повітрі переодягти косоворотки на вишиванки, а й в новостворених депутатських групах принципово й послідовно голосують за ВСІ рішення влади. Тож хто тоді у них забере мандати депутатів, а тим більше посадить?

Запитання риторичне!