Микола Томенко: “Бах і Чайковський на службі військового злочинця путіна”

1 Лютого 2023 10:33

І на 341 день війни вони прокинулися?!

Від березня 2022 року переконую владу і наших спортивних функціонерів із МОК і НОК тримати принципову позицію щодо ЗАБОРОНИ участі в майбутній ОЛІМПІАДІ-2024 в Парижі російським і білоруським спортсменам. На жаль, ще донедавна більшість наших чиновників від спорту дякувала, навіть дуже дякувала за фінансову підтримку реальному другу Путіна очільнику МОК Томасу Баху, а ще раніше переконала президента нагородити його державним орденом.

Нарешті маємо чітку позицю влади і спортивної спільноти щодо недопущення до ОЛІМПІАДИ спортсменів із терористичного режиму Росії та її співучасника Білорусі, де більшість спортсменів є військовими або представниками спортивних товариств силових структур.

Тож нині варто не лише заявляти власну позицію, а й переконувати світову олімпійську родину у необхідності ЗУПИНИТИ цинічну і продажну політику Баха і К., які за гроші продали олімпійську честь і гідність та підтримають країну, що ТРИЧІ цинічно і нахабно ПОРУШУВАЛА головний принцип ОЛІМПІЙСЬКОГО ПЕРЕМИР‘Я, розпочинаючи військові дії проти України та Грузії.

І про наших фанатів спільного російсько-радянського минулого, що віддають своє ректорське життя за Чайковського. Це ж треба бути або навіженими ватниками або останніми невігласами, щоб не розуміти, що путінська Росія вже кілька років перетворила Чайковського на символ своєї терористичної держави. Нагадаю, що той таки МОК дозволив російських спортсменам виступати на Олімпіадах в Токіо та Пекіні під нейтральним прапором та з музикою Чайковського. Натомість керівництво головного Музичного вишу України досі переконує, що без Чайковського наші музиканти не спроможні представляти величну українську культуру у світі. Щоправда, як інформують викладачі із Національної музичної академії, керівництво досі тримається за Чайковського, бо боїться втратити гроші кількох тисяч китайських студентів, для яких російсько-радянський бренд «Чайковський» найбільш розкручений владою Комуністичного Китаю!

Саме тому, ми щоденно мусимо вести боротьбу й на світоглядному, дипломатичному, спортивному …фронтах, бо без перемог на них не буде й нашої ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

П.С. До відкриття ОЛІМПІАДИ-2024 в Парижі залишилося 543 дні.