Держекоінспекція передасть захисникам позашляховики: потрібні для оборони країни

24 Березня 2023 12:56

Держекоінспекція передасть для воїнів спецпідрозділу Kraken та бійців 111-тої окремої бригади територіальної оборони три позашляховики привезені з Канади, з метою підтримки янголів нашої країни.

Рішення про це прийняли, виходячи з того, що потреба у транспорті сьогодні колосальна. За словами військових, авто — це одне із головних речей на фронті, своєрідний витратний матеріал. Вони потрапляють під обстріл, ламаються, тому замість них треба завозити щоразу нові.

Машини наразі проходять технічну підготовку для потреб військових. Та звісно ж автівка порожньою не вирушить – попередньо у неї завантажать харчові продукти тривалого зберігання та засоби гігієни.

Анатолій Гацько – начальник Держекоінспекції у Луганській області заявив, що передача машин є одним із кроків у напрямку підтримки Збройних Сил України та забезпечення безпеки нашої країни.

До спільної справи долучилися т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович, Євгеній Медведовський – Начальник Держекоінспекції Поліського округу та Петро Колодич – Заступник начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу.