Дипломати, держслубовці та активісти: у столиці пройшла важлива екологічна ініціатива

2 Жовтня 2023 12:25

Державна екологічна інспекція України та Держекоінспекція Столичного округу взяли участь у важливій екологічній ініціативі, яка призначена для покращення стану водойм та прибережних смуг. Ця ініціатива отримала назву “День води” і була ініційована Асоціацією професіоналів довкілля.

Подія зібрала важливих учасників, серед яких були Посол Королівства Нідерландів в Україні, дипломати та працівники посольства Нідерландів, представники Київської міської державної адміністрації, зокрема Олександр Возний, команда Комунального Підприємства “Плесо”, а також працівники Державної екологічної інспекції України, Президентка Professional Association of Environmentalists of the World (PAEW) Людмила Циганок та представники PAEW.

Головною метою заходу було прибирання прибережних смуг водойми, а також підвищення свідомості громадськості про важливість збереження водних ресурсів та довкілля в цілому.

Перший заступник Держекоінспекції Дмитро Заруба та учасники заходу активно долучилися до прибирання сміття та інших забруднень, що негативно впливають на водні екосистеми.

Ця спільна ініціатива є яскравим прикладом співпраці громадських організацій, державних установ та представників дипломатичного корпусу в боротьбі за екологічну безпеку та чистоту водних ресурсів в Україні.