Осінні канікули для столичних школярів розпочнуться 23 жовтня

13 Жовтня 2023 16:23

Осінні канікули для столичних школярів розпочнуться 23 жовтня і триватимуть до 29 жовтня включно, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський.

“Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 23 жовтня в Києві для школярів розпочнуться осінні канікули. Причин для їх перенесення наразі немає. До початку канікул заклади освіти Києва продовжать роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій у разі оголошення повітряної тривоги до початку навчання”, – сказав Мондриївський, якого цитує пресслужба КМДА в четвер.

За його словами, для школярів під час канікул у закладах освіти буде організовано гурткову роботу та компенсаторні заняття з різних предметів. Для вчителів міські установи підготували низку вебінарів та тренінгів із питань психологічної підтримки учасників освітнього процесу та з підвищення професійної майстерності.

Заклади дошкільної освіти та позашкільної освіти столиці під час канікул продовжать роботу у форматі, в якому працюють зараз.

Джерело: “Інтерфакс”