У Києві біля ВДНГ провели акцію на підтримку військовополонених та цивільних заручників

6 Травня 2024 14:46

Фото: Суспільне

У Києві в неділю, 5 травня, родичі та друзі полонених біля ВДНГ вийшли на акцію підтримки захисників «Азовсталі», інших військових та цивільних, які перебувають у російському полоні. Люди в багатьох містах України кожних вихідних виходять на подібні мітинги, аби нагадати про долю українських бранців  рф.

Про це повідомляє КиївВлада, посилаючись на дописи на Facebook – сторінці Асоціації родин захисників “Азовсталі” та інформацію видання “Суспільне”.

“Полон не є опцією збереження життя і ми, небайдужі громадяни України, маємо донести цей факт до всього цивілізованого світу, що підтримує нашу країну в цій боротьбі за незалежність”, – йдеться в дописі Асоціації родин захисників “Азовсталі”.

У дописі зауважили, що наших захисників і захисниць засуджують на показових судилищах за те, що вони боронили свою землю. Ворог продовжує звинувачувати наших героїв у своїх злочинах, які вони скоїли проти Маріуполя та наших співгромадян.

У Києві цієї неділі люди зібралися на акцію «Не мовчи! Полон вбиває» біля ВДНГ на проспекті Академіка Глушкова.

Як зазначила кореспондентка “Суспільного” на акцію також вийшли колишні бранці рф.

Учасники акції також тримали плакати з написами: “В полоні немає свят”, “Мовчання та полон вбивають”, “Мовчання вбиває не гірше кулі”.