БФ молодіжної ініціативи «Надія» передав допомогу Державній прикордонній службі України

12 Червня 2024 17:58

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» спільно з першим заступником голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерієм Дубілем та партнерами передали допомогу Державній прикордонній службі України на чолі з Сергієм Дейнеко.

Потужні зарядні станції, батареї для fpv-дронів та вітамінні комплекси – усе це буде доставлено прикордонникам, які несуть службу на найгарячіших ділянках фронту, а також захищають прикордоння.

Цю гуманітарну місію підтримали Ананій Стоянович, Святослав Нечипоренко та EDG GROUP, Андрій Савонов, Валентин Петренко, Аксенія Крупенко та фонд Revival Foundation.

«Дякую усім партнерам, друзям і меценатам, завдяки яким ми змогли підсилити наших прикордонників і зібрати для них цінний вантаж. Окрема подяка – команді фонду «Надія», разом з яким ми вже не вперше допомагаємо Державній прикордонній службі України. Десятки старлінків, fpv-дрони, генератори, медичне обладнання для госпіталю, де лікуються прикордонники, – допомога для ДПСУ від нашої команди надходить регулярно, адже ми розуміємо складність і важливість їхньої служби. Разом підтримуємо наших героїв-прикордонників – разом наближаємо мир і перемогу України!» – розповів перший заступник голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.