Безпілотник та бронежилети: захисники Харківщини отримали допомогу від БФ молодіжної ініціативи «Надія»

2 Липня 2024 14:49

Безпілотник Mavic та два високоякісних бронежилета у повній комплектації команда фонду передала захисникам на харківський напрямок.

«Ми не вперше допомагаємо військовим з цього підрозділу – раніше вже передали їм безпілотник для виконання бойових завдань. Усі ми слідкуємо за новинами і знаємо, що харківський напрямок, попри те, що наступ ворога вдалося стримати, все ще залишається одним із найгарячіших на карті бойових дій. Ми захоплюємося мужністю військових, які надзвичайними зусиллями і дуже великою ціною не дали ворожим силам просунутися у бік Харкова, героїчно відбивали атаки на прикордонні населені пункти області та робили усе можливе, щоб втримати території і вибити ворога з тимчасово захоплених міст. Поки на фронті триває така важка боротьба – в тилу має цілодобово тривати робота із забезпечення захисників необхідними засобами», – розповів голова наглядової ради фонду «Надія», народний депутат Валерій Дубіль.

Нагадаємо, що Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» веде системну роботу в питанні забезпеченні Сил оборони України. Фонд передає і доставляє на передову безпілотники, автівки, тепловізори, системи РЕБ, сотні станцій Starlink, рації, сотні генераторів і зарядних станцій. Більше 400 fpv-дронів та батарей до них передали Національний поліції, Державній прикордонній службі України та Головному управлінню розвідки.