БФ молодіжної ініціативи «Надія» та Global Empowerment Mission Ukraine допомагають лікарні «Охматдит»

25 Липня 2024 16:20

Команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», президент Global empowerment mission Майкл Каппоні та команда Global Empowerment Mission Ukraine відвідали  НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України.

Зустрів благодійників та розповів про роботу закладу генеральний директор Володимир Жовнір.

«Охматдит – найбільша і найважливіша дитяча лікарня в Україні. Наша команда GEM Ukraine в день обстрілу 8 липня вже доставляла воду пораненим. Ми негайно оцінили ділянки, які можна одразу відремонтувати. Вже за два тижні наша віконна програма GEM HGBF вже замінила вікна. Це дозволило відновити функціонування корпусу з дуже критичною допомогою, необхідною для немовлят. Загалом на сьогоднішній день наша віконна програма замінила 172 825 вікон в Україні», – розповів Майкл Каппоні.

 

 

Також системну допомогу закладу надає Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія». Про це розповів голова наглядової ради фонду, перший заступник голови парламентського комітету з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

«Ми з підтримуємо Охматдит з перших днів повномасштабного вторгнення, коли допомагали евакуйовувати тяжкохворих дітей за кордон. Після обстрілу наша команда одразу ж була на місці з необхідним медичним вантажем та питною водою. Також ми проводимо переговори, залучаємо партнерів і намагаємося допомогти лікарні усім, чим можемо. Дякую колективу цього закладу на чолі з Володимиром Жовніром, які щоденно рятують дітей, меценату Майклу Каппоні, який з фондом GEM розпочав встановлення вікон в зруйнованих приміщеннях, та команді Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», разом з яким ми допомагаємо Охматдиту. Вірю, що заклад відновиться і стане ще кращим!» – резюмував Валерій Дубіль.