На місці аварійної будівлі у Шевченківському районі Києва зведуть дитячий садок

1 Липня 2024 17:26

У Шевченківському районі Києва на вулиці Лук’янівській, 29, планують знести аварійну будівлю та побудувати на її місці дитячий садок.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Новий триповерховий дитсадок розрахований на 113 вихованців. На його території передбачено облаштування шести групових дитячих майданчиків.

Остаточну вартість будівництва визначать на підставі розробленої та затвердженої проєктної документації. Всі витрати на знесення старої будівлі та будівництво нового садка ляжуть на плечі майбутнього інвестора, якому забороняється змінювати функціональне призначення об’єкта протягом терміну дії інвестиційного договору.

Заявки на участь, конкурсні пропозиції та інші документи можна подавати до Департаменту економіки та інвестицій КМДА протягом 45 днів.

Наразі на Лук’янівській, 29, знаходиться застаріла аварійна будівля, яка до 2008 року використовувалася як спальний корпус спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 8. Через аварійність тримальних конструкцій споруда не підлягає капітальному ремонту, тому столичні депутати прийняли рішення про її знесення.

Джерело: “Трибун”