БФ молодіжної ініціативи «Надія» з фондом Миколи Томенка «Рідна країна» здійснили гуманітарну місію на Сумщину

31 Серпня 2024 17:31

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» спільно з фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та партнерами здійснили гуманітарну місію в Сумську область. Про це повідомив перший заступник голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради фонду «Надія» Валерій Дубіль.

Одному із підрозділів Центру спеціального призначення “Омега” Національної гвардії України, а також бійцям ГУ Національної поліції України в Сумській області, благодійники передали засоби, необхідні для виконання завдань в зоні бойових дій. Бійці Нацгвардії та Нацполу отримали безпілотники Mavic, fpv-дрони, станції Starlink, потужні зарядні станції, одяг та наплічники.

Цей вантаж допомогли зібрати партнери – родина Галини та Олександра Герег, компанія «Епіцентр», Святослав Нечипоренко та EDG group, меценати Роман Коваль, Ігор Кучеренко, Андрій Милованов, Олексій Омельяненко, Іван та Ілля Дубілі.

«У ці складні для Сумщини і усієї країни часи, ми не можемо залишатися осторонь. Вдруге за цей місяць ми відвідуємо Сумську область і передаємо допомогу військовим, бійцям на «курський напрямок», поліцейським, які також захищають країну зі зброєю в руках, і нашим героїчним сумським медикам. Сьогодні, більше ніж будь-коли, важливо підтримувати тих, хто стоїть на передовій — як у військовому, так і в медичному сенсі. Ми усвідомлюємо, що наші захисники щодня ризикують своїм життям, і наш обов’язок — забезпечити їх усім необхідним для виконання бойових завдань. А медики, котрі рятують життя на передовій і в тилу, потребують нашої підтримки не менше. Ця місія — лише одна з багатьох ініціатив, які ми втілюємо з партнерами, аби наблизити нашу перемогу», – зазначив Валерій Дубіль.

Благодійники також передали цінні медичні вантажі у лікарні Сумщини – Територіальне Медичне обʼєднання МВС України у Сумській області, Сумську обласну клінічну лікарню та Роменську центральну районну лікарню.

«Сумщина сьогодні повинна стати одним із центрів уваги не лише ЗМІ та соціальних мереж, а й конкретної волонтерської допомоги. Саме тому ми допомагаємо військовим та медичним закладам цього мужнього, незламного регіону. Принагідно нагадаю, що наш фонд «Рідна країна» з командою фонду «Надія» на постійній основі співпрацює із Центром спецпризначення “Омега”», – резюмував Микола Томенко.