У Києві превалює попит на багатокімнатні квартири

18 Квітня 2014 10:08
texty.org.ua

texty.org.ua

У І кварталі поточного року попит на житло у Києві змістився на 2-3 кімнатні квартири у всіх цінових категоріях. Про це повідомила Генеральний директор агентства нерухомості “Благовіст” Ірина Луханіна, передає УНН.

І.Луханіна зазначила, що найбільш часто угоди купівлі-продажу укладаються щодо житла економ-класу. Майже 40% у загальній структурі угод складає купівля квартир, у ціновій категорії 1 млн 100 тис. – 2 млн 200 тис. грн.

“В першу чергу купуються найбільш доступні за вартістю варіанти, однак частка двох – і трикімнатних квартир в цьому кварталі зросла у всіх сегментах”, – зазначила І.Луханіна.

Нагадаємо, за словами експертів, останнім часом в Україні суттєво активізувався первинний ринок нерухомості.аразі близько 6,5 тис. осіб вклали кошти у будівництво квартир у Києві.

“На сьогодні у нас існує близько 6,5 тис. договорів із населенням. Я розумію занепокоєність людей, які приходять до нас, питають як бути далі і чи отримають вони своє житло. Хочу вкотре підкреслити, що об’єктивних причин для хвилювання немає. Усі інвестиційні зобов’язання, які взяв на себе „Київміськбуд“, я обіцяю, ми виконаємо. Підкреслюю: ми маємо усі інструменти та потужності, аби довести до кінця вже розпочате будівництво. Буде збудована кожна квартира і кожний будинок, у який населення вклало кошти. Незалежно від зовнішніх факторів, ми не підведемо!” — наголосив президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.

Джерело: eveningkiev.com