Національний університет імені Тараса Шевченка встановив рекорд із термінів видання книги

29 Квітня 2024 17:52

Київський національний університет імені Тараса Шевченка встановив рекорд із термінів видання книги.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

«8 годин 39 хвилин роботи, спільні зусилля організаторів, авторів, редакторів, верстальників, дизайнерів, медіапродюсерів Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шеченка», — повідомили співробітники вишу.

Як розповіли в КНУ, книжка есе має назву «День після війни». — втілена мрія.

У збірці студенти й викладачі, а також запрошені гості написали есе, розмірковуючи про власні почуття й очікування від найбажанішого для всіх українців дня — «День після війни».

«Кожен українець пам’ятає своє 24 лютого. Страх, переживання й тотальну невизначеність. Адже більшість до великої війни не готувалася. Книжка зафіксувала найбільш значні бажання авторів. Читаючи її, можна поринути в паралельні всесвіти, сповнені надій. І ось ці, оприявнені на сторінках книжки, прагнення стали своєрідною обіцянкою, що цей день — день після війни — настане для кожного з нас. Неодмінно», — поділилися думками причетні до видання книги.

До речі, швидкість її видання стала рекордом України та Східної Європи, який скрупульозно зафіксований представниками Національного реєстру Рекордів України.

Джерело: “Каштан NEWS”