Тріумф київських більярдистів

4 Жовтня 2024 17:09

Завершився всеукраїнський турнір з більярду.

Цьогоріч чемпіонат проходив у Світловодську. В змаганнях взяли участь науково-педагогічні працівники багатьох закладів вищої освіти України з різних регіонів держави.

Змагання відбувалися у двох лігах: «Доктор наук v Професор», «Кандидат наук v Доцент». У парних змаганнях боролися команди ЗВО у складі представників ліг «Доктор наук v Професор» + «Кандидат наук v Доцент», повідомляє сайт Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У лізі «Доктор наук v Професор» у дисципліні «Динамічна піраміда» срібним призером став доцент кафедри публічної політики університету, кандидат юридичних наук Андрій Майснер.

Також він виборов золоту медаль і титул чемпіона з результатом 14 куль у дисципліні «Білія» (забита кількість куль до першої помилки).

Спортсмени КНУ імені Тараса Шевченка тріумфували і в парних змаганнях. У цій категорії золоті медалі вибороли члени більярдної збірної університету – Андрій Майснер і ексначальник кафедри Військового інституту КНУ, полковник запасу Віталій Ворона.

До збірної увійшли також начальник штабу цивільного захисту КНУ, кандидат технічних наук, доцент, полковник запасу Олексій Дем’янюк і доцент кафедри геодезії та картографії географічного факультету, кандидат технічних наук, доцент, полковник запасу Олексій Міхно.

У такому складі команда університету стала переможцем загальнокомандного заліку і достроково оформила чемпіонство в першості України з більярдного спорту серед науково-педагогічних працівників ЗВО України в 2024 році.

Джерело: “Київ 1”