Киянин став першою людиною у світі, яка повністю пройшла гру «World of Warcraft»

29 Квітня 2014 15:15
en.wikipedia.org

en.wikipedia.org

Українському 32-річному геймеру Андрію вдалося стати першою у світі людиною, яка повністю пройшла популярну он-лайн гру «World of Warcraft».

Як повідомляє німецьке видання «Welt», підкорити гру українець прагнув останні 10 років. За словами чоловіка, досягнутий результат став справою усього його життя.

«Це як якщо б величезний тягар впав з моїх плечей, – коментує свій тріумф Андрій. – Я смертельно втомився, але щасливий».

«За його даними, він «убив» понад 1,4 млн. гравців і сам «помер» 42 685 разів», – пише видання.

«Андрій живе у Києві, але він не живе там, – суперечливо пише «Welt», маючи на увазі те, що гравець був настільки захоплений віртуальною грою, що навіть криваві події на Майдані не змогли відірвати його від землі ельфів і орків».

Гра містить 9 тисяч місій: «Деякі з них можуть бути вирішені дуже швидко, в інших він сидить один місяць… Андрій зробив все в цій грі, що є технічно можливим».

«Його чистий час в грі – більше 1000 днів. Сон, їжа та інші фізичні потреби не включені в нього, – повідомляють співрозмовники Андрія. – Наодинці з його головним героєм він провів більше 17 тисяч годин у віртуальному світі Азерота».

У реальному житті Андрій не має роботи і не побажав показувати своє обличчя журналістам. Тим не менш, маючи вищу освіту менеджера з продажу, на життя він заробляє невеликі гроші, допомагаючи іншим грати в «World of Warcraft». Своїм невеликим доходом він може заплатити за квартиру і місячну підписку на ігрові оновлення, в той час як компанія-виробник гри має мільярдний прибуток в США.

Подальші цілі Андрія – підкорити інші ігри – «Diablo 3 і Starcraft 2».

Джерело: eveningkiev.com