Євромайданівці пікетуватимуть “Жуляни” з вимогою розслідувати убивство “Небесно сотні”

7 Червня 2014 09:05
te.org.ua

te.org.ua

7 червня активісти Євромайдану разом з небайдужими киянами проведуть пікетування Бориспільского шосе (в’їзд у Київ) та аеропорту Жуляни з вимогою провести об’єктивне розслідування справ вбитої Небесної сотні, трагедії в Одесі та зупинити братовбивчу війну на Сході, де кожного дня помирають сотні мирних людей. Про це УНН повідомили у прес-службі спільноти “Євромайдан”.

Очікується, що в цей час, кортежи з представниками Європейських дипломатів і політиків будуть їхати на інавгурацію президента Порошенка.

“Політики не чують людей. Вони забули про обіцянки, що давали на Майдані. Міністр Аваков та генпрокурор Махницький вже четвертий місяць не можуть знайти замовників вбивств. Розповідають про затриманих виконавців, але жодної людини яка біла присутня на Майдані чи в Одесі не запросили на слідчі дії”, — пояснюють свої вимоги учасники акції.

Нагадаємо, раніше Г.Москаль повідомляв, що силові структури затягують роботу ТСК щодо вбивств на Майдані.

Як відомо, в січні цього року Верховною Радою було створено тимчасову слідчу комісію щодо інцидентів під час Євромайдану. Головою комісії було обрано нардепа Г.Москаля.

Джерело: unn.com.ua