У Києві відбудеться креативний конкурс-виставка “Живи активно, мисли нестандартно!”

24 Червня 2014 15:17
vseznaiki.com

vseznaiki.com

27-29 червня у Будинку природи (вул. Рогнідинська,3) відбудеться креативний конкурс-виставка «Живи активно, мисли нестандартно!»

Окремі напрямки дизайну: флористику, мікроландшафти, акваскейпінг, професійні акваріумісти України об’єднають як єдиний елемент у дизайні інтер’єру. Майстри акваріумного дизайну змагатимуться в оформленні «живого куточка», який би міг прикрасити будь-який інтер’єр. Від житлової кімнати до офісного приміщення, від шкільного класу до стоматологічного кабінету

На виставці можна буде не тільки побачити креативні роботи майстрів аквадизайну, але й взяти участь у розиграші цінних призів, придбати унікальні роботи конкурсантів, а також отримати професійну консультацію акваріумістів.

Організатори: Студія аквадизайну “AquaLike”, Міжнародний клуб цінителів ландшафту, колектив акваріумістів Будинку природи

Виставка працює для відвідувачів з 11:00 до 18:00,

Регламент конкурсу:

26 червня – інсталяція композицій.

27 червня – перевірка/доводка робіт, фотосесія, спілкування з журналістами

Флеш-моб «В єдиному пориві». Учасники конкурсу спільно створять роботу на тему: «Моя краса-моя країна». До флеш-мобу можуть долучитися й відвідувачі виставки.

28 червня 15:00 – майстер-клас «Запуск мого першого акваріума», на якому буде проведено запуск акваріума, де розглянуть найтиповіші помилки початківців. Ведучий – голова Хмельницького Клубу акваріумістів «Тетраодон» Мужичук Н.А.

Протягом дня – оцінка робіт глядачами.

29 червня 14:00 розіграш цінних призів серед відвідувачів, оголошення переможців, церемонія нагородження.

Вартість вхідного квитка -15 грн., для школярів, студентів, пенсіонерів – 7грн.

Джерело: eveningkiev.com