У четвер журналістам покажуть, як перевіряють квартирні лічильники води

29 Жовтня 2014 14:55
mr.gov.ua

mr.gov.ua

У четвер, 30 жовтня, журналістам покажуть, як триває повний  цикл повірки квартирних лічильників води – від здачі приладу на повірку до отримання свідоцтва про її результати, повідомляє прес-служба Київводоканалу.

Учасники заходу матимуть можливість побачити – яким чином відбувається технічне обслуговування та підготовка лічильників до повірки, а також відвідають сервісний центр, де у присутності представника ДП «Укрметртестстандарт» проходить безпосередня повірка приладів на новій сучасній автоматизованій лінії.

Також фахівці Київводоканалу пояснять для чого необхідно здійснювати промивку лічильників та як не стати жертвою шахраїв, які обіцяють здійснити повірку приладів, не маючи на це жодних законних підстав.

Проведуть захід Директор розрахункового департаменту Київводоканалу Станіслав Каплуненко, начальник сервісного центру Розрахункового департаменту Василь Лютий та радник з питань інформаційної політики Київводоканалу Вікторія Яковлєва. Також очікується участь Заступника генерального директора ДП «Укрметертестстандарт» з метрології та наукової діяльності Юрій Кузьменко.

Джерело: Хрещатик