Гороскоп на 26 листопада

26 листопадаа 2014 10:07
vseprogroshi.com.ua

vseprogroshi.com.ua

ОВНИ, натхненним фахівцям пощастить на роботі, окрім матеріального заохочення, найбажанішою нагородою для вас виявиться прихильність вимогливого шефа (що звик «закручувати» гайки), але при умові, що ви оправдали його довіру. Прислухайтеся до порад духовних людей, навіть коли ви затятий ідеаліст, нині доведеться спуститися на землю й навчитися цінувати матеріальні блага, рентабельно вкладати кожну краплю сил з максимальною віддачею.

ТЕЛЬЦІ, перебуваючи в тотальній залежності від чужих вимог та ресурсів, не нарікайте на долю, а належно виконуйте покладені на вас обов’язки, дбайте за гармонію стосунків з оточенням, тоді все, за що будете братися, вдасться на славу з відповідною винагородою. Сфера партнерства є місцем випробувань на міцність взаємин, де претензії є руйнатором. Щасливі шанси очікують в службових царинах.

БЛИЗНЯТА, фаза партнерських стосунків, де ви продовжуєте набиратися різноманітного досвіду в боротьбі амбіцій коли «я» і «ти» то б’ються, то миряться – триває… Цього дня, якщо хочете розбагатіти, слід продемонструвати службовий вишкіл і гарно попрацювати. «Халявні» здобутки є нереальними, та манна з неба не впаде, сумлінно трудіться (на ходу вчіться новому, що відповідає духу часу) і все воздасться по заслугах.

РАКИ, день складний, не командуйте, а поступайтеся, бо лише роздраконите агресивне оточення, компроміс ваш найкращий друг і поводир. Залишаючись на других ролях зможете завершити чимало важких справ разом з діловими партнерами. За прибутки не тривожтеся, попереду осяйні фінансові перспективи.

ЛЕВИ, не впадайте у песимізм з приводу службових та домашніх проблем (підірвете здоров’я), їм ні кінця, ні краю. Життя — це захоплива гра, де вам відведено роль актора і режисера, і саме завдяки цим талантам вдасться зійти на любовний олімп, завоювати популярність в соціумі —глобальні перемоги попереду. Конкурувати з вами сенсу немає, сяйво харизми затьмарить всіх суперників! На роботі саме фінансові мотиви допоможуть знайти спільну мову з працедавцем.

ДІВИ, дійте оперативно, довгі роздуми чи зволікання—запорука втрачених шансів, з одної сторони слід дотримуватися правил та інструкцій, з іншої — бути креативними. Членам сім’ї (що нині верховодять) не дозволяйте сісти на шию, а постарайтеся справедливо розподілити домашні обов’язки, не обмежуючи персональну свободу дій. Стосунки «батьки-діти», «шеф-підлеглий» проходять «реставрацію», однак пам’ятайте: ваші бажання мають домінувати.

ТЕРЕЗИ, ви впливова ерудована особистість, «робите» погоду в соціумі і замовляєте музику. Однак доля знову посадила на голодний пайок, заборонивши смітити грошима. Це день взаєморозрахунків. Якщо потрапили раніш в боргову яму, нині чудова нагода з неї вилізти, розплатившись з кредиторами, вам теж повернуть позичене, в результаті наступить колосальне полегшення і зможете надалі по – новому планувати своє життя. <СКОРПІОНАМ> протипоказано залишатися наодинці. Прямуйте туди, де велелюдно, події дня є продовженням вчорашніх і сприятимуть інтенсивній взаємодії з оточенням. На щастя сильні світу цього вам покровительствують, тож передчуття не зраджує, попереду кар’єрні та матеріальні сюрпризи. Остерігайтеся службових інтриг, пустого не базікайте, спілкуйтеся з людьми лише на конкретні теми і бережіть службові секрети.

СТРІЛЬЦІ, не лінуйтеся, натискайте на робочі «педалі» й інтенсивно працюйте, трудовий ентузіазм повернеться сторицею: гаманець розтовстіє, задоволення від здобутків окрилить на нові ділові звершення, душевне та фізичне самопочуття поліпшиться. Благодійність є невід’ємним атрибутом життєвого «репертуару», лівою беріть, а правою подавайте. Інвестуйте ресурси не за принципом: «на тобі Боже , що мені не гоже», а з практичним прицілом.

КОЗОРОГАМ визначено бути в центрі уваги, демонструючи бойовий ентузіазм, що фонтанує, вимагаючи практичної реалізації. Ви герой дня, на дружній арені, де соратники по духу зрозуміють і підтримають. А ось з домочадцями та керівним персоналом поводьтеся скромно, не дратуйте їх високим енергопотенціалом і головне не мозольте очі шефу, якщо хочете утриматися на кар’єрному плаву!

У ВОДОЛІЇВ кармічний день, вирішуйте жертовно чужі проблеми, без нарікань, слідуючи голосу совісті, тоді й власні розв’яжуться, як по велінню казкової палички. Кар’єрної сфери та шефа це стосується передусім. В Небесній канцелярії все чітко реєструється. У шлюбних пар свято любові, насолоджуйтеся подружнім щастям, ви на вершині благодаті! І це заслуга партнера.

РИБИ, кар’єрне сходження набирає інтенсивного темпу вимагаючи фахової досконалості, уміння дотримуватися службової субординації ( у ваших руках долі багатьох людей). З чим впораєтеся блискуче, невирішальних питань в різноманітних сферах для вас не існуватиме, непорозуміння легко вирішуватимуться завдяки спільним смакам, аналогічним матеріальних інтересам.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

 

Джерело: Хрещатик