У новорічну ніч метро працюватиме до 3:30 ранку

19 Грудня 2014 10:22

img.kiev.pravda.com.ua

img.kiev.pravda.com.ua

У ніч з 31 грудня на 1 січня для зручності киян та гостей столиці кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено, а його роботу подовжено.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляє сайт мерії.

Так, 31 грудня з 18:00 буде збільшено кількість пар поїздів на лініях метро відповідно до пасажиропотоку.

Роботу підземки в ніч з 31 грудня на 1 січня буде продовжено на 3 години 30 хв.

Окрім того, з 18:00 31 грудня збільшать кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку.

Роботу автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутів подовжать до 4:30 ранку.

Після 4:30 організують роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метро зі збільшеними інтервалами руху.

Кількість рухомого складу громадського транспорту також буде збільшена 7 січня під час проведення заходів на Андріївському узвозі та 19 січня до закінчення заходів у Парку культури і відпочинку “Гідропарк” та на Оболонській набережній.

Після завершення масових святкових заходів 31 грудня, 1 та 7 січня влада обіцяє забезпечити виділення спеціальної прибиральної дорожньої техніки.

Крім того, під час новорічних і різдвяних свят у Києві буде посилено охорону громадського порядку, безпеки та дорожнього руху.

Як відомо, основне святкування нового року у Києві проходитиме на Софійській площі. Киянам та гостям міста обіцяють яскраву новорічно-різдвяну програму.

Крім того, 19 грудня у столиці стартує захід “Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури”.

А на території заводу на вулиці Біломорській, 1 облаштують новорічне містечко, величезну гірку, встановлять гігантські льодові скульптури і лабіринт Snow Park.

Загалом же у Києві буде більше двох десятків новорічних локацій: 6 резиденцій Миколая, 17 ялинок, кілька святкових ярмарків та ковзанок. 19 грудня запалять ялинки у всіх 10 районах столиці.