Печерський район запрошує на новорічно-різдвяні свята

25 Грудня 2014 19:00

vkurse.ua

vkurse.ua

Печерська райдержадміністрація запрошує мешканців району, киян та гостей столиці цікаво та весело провести новорічні та різдвяні свята.
Так, починаючи з 19 грудня до 14 січня на Троїцькій площі (метро «Олімпійська») навколо головної ялинки Печерського району триває різдвяний ярмарок. З 11:00 до 23:00 щодня для киян та гостей столиці працюють 60 різдвяних будиночків, різні атракціони. Окрім того, у рамках ярмарку відбуваються майстер-класи для дітей, циркові вистави, відвідувачів розважають аніматори. Також на Троїцькій площі відкрито будиночок Святого Миколая. З планом заходів районного різдвяного ярмарку можна ознайомитись за посиланням: http://pechersk.kievcity.gov.ua/news/3665.html

З 20 до 28 грудня у Шоколадному будинку (вул. Шовковична, 17/2) проходить новорічний квест «Шоколадні мандри» з відомими героями українських народних казок. Тут на дітей чекає інтерактивна вистава, конкурси, пісні, танці, патріотичний майстер-клас, солодкі подарунки та пам’ятні сувеніри.

До 26 грудня у дошкільних навчальних закладах триватимуть новорічні ранки, а в загальноосвітніх навчальних закладах району – святкові вечори та заходи.

Окрім того, у Печерському районі заплановано низку заходів для дітей пільгових категорій, сімей кризових категорій та людей похилого віку, а саме:

25 грудня – 14 січня – комплекс новорічно-різдвяних заходів «Новорічні пригоди»: святкові розважальні програми, вечори, виставки з флористики, спортивні змагання для дітей пільгових категорій у клубах за місцем проживання.

До 26 грудня – благодійна акція «Подаруй радість людям» (привітання на дому дітей з фізичними обмеженнями, дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей) до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового в клубах за місцем проживання.

26 грудня – новорічне свято з врученням подарунків для дітей-інвалідів у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва (бульв. Дружби народів, 32-А).

29 грудня – новорічна вистава «Пригоди у казковому лісі» для сімей кризових категорій в клубі за місцем проживання «Молоді серця» в Печерському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

29-30 грудня – показ художнього фільму в кінотеатрі «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.

29 грудня – святковий новорічний концерт для підопічних Територіального центру (бульв. Дружби народів, 32-А).

2-14 січня – покази мультфільмів у кінотеатрі «Україна» (вул. Городецького, 5) для дітей пільгових категорій.

Завершаться святкування у Печерському районі 14-19 січня 2015 року проведенням комплексу заходів до Старого Нового року та свята Водохреща «Іван Предтеча сина Божого похрестив».