Кінотеатр “Жовтень” введуть в експлуатацію вже цього року

31 Січня 2015 16:17
zn.ua

zn.ua

Комунальне підприємство “Житлоінвестбуд-УКБ” має намір здати в експлуатацію кінотеатр “Жовтень” у жовтні. Про це сказано в повідомленні підприємства, передають “Українські новини”.

“Запланований термін введення кінотеатру в експлуатацію — жовтень 2015 року”, — сказано в ньому.

21 січня “Житлоінвестбуд-УКБ” уклав угоду з науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій для визначення стану конструкцій будівлі кінотеатру й наступного визначення обсягу робіт з проектування і його реконструкції.

Генеральним проектувальником визначено компанію “АІММ-Group”.

Наразі відбувається узгодження кошторису на здійснення проектних робіт.

Завершення проектних робіт і затвердження проектно-кошторисної документації очікується в березні.

Генерального підрядника з реконструкції будівлі кінотеатру буде визначено після проведення відповідного тендера.

Сума коштів, передбачена на реконструкцію кінотеатру, у проекті міського бюджету на 2015 рік становить близько 12 млн гривень.

Остаточну кошторисну вартість робіт з реконструкції “Жовтня” буде визначено після проведення експертизи проектно-кошторисної документації.

Як повідомляло агентство, Київська міська державна адміністрація визначила комунальне підприємство “Житлоінвестбуд-УКБ” замовником проектування й реконструкції будівлі кінотеатру “Жовтень”.

Кінотеатр “Жовтень” відкрив попередній продаж благодійних квитків на майбутні кіносеанси з метою відновлення будівлі після пожежі.

Київміськадміністрація створила благодійний фонд “Відновимо разом” для реставрації кінотеатру “Жовтень”.

Прокуратура перекваліфікувала кримінальне провадження щодо двох юнаків, які вчинили підпал цілісного майнового комплексу кінотеатру “Жовтень”, з навмисного знищення майна на хуліганство.

Директор комунального підприємства “Кінотеатр “Жовтень” Людмила Горделадзе сподівається на відновлення роботи кінотеатру 25 жовтня 2015 року.

Ввечері 29 жовтня в кінотеатрі сталася пожежа.

Джерело: Хрещатик