У Києві розпочали підготовку до проведення наступних новорічно-різдвяних свят

5 Лютого 2015 11:10

24tv.ua

24tv.ua

Більше 1 мільйона 200 тисяч киян та гостей столиці взяли участь у новорічно-різдвяних святкових заходах, що минули. У святковий період до Контакт-центру міста Києва надходили схвальні повідомлення від киян, які дякували організаторам. Так, цього року суттєво розширилась дитяча аудиторія. Також вперше значну благодійну підтримку при проведенні відповідних заходів надали громадські організації і творчі колективи, які виступали безоплатно. Про це йшлося на нараді під головуванням заступника голови КМДА Ганни Старостенко, повідомляє прес-служба КМДА.
Міська влада наразі планує виробити стратегію щодо поліпшення сервісу на наступні зимові свята. Зокрема, вирішено збільшити кількість дерев’яних торгівельних будиночків, дитячих майданчиків, мобільних туалетних кабін, облаштувати парковки для автомобілів осіб з обмеженими можливостями, посилити охорону громадського порядку та налагодити патрулювання під час проведення заходів у парках.

Крім того, планується, що територію проведення новорічно-різдвяних свят на Софійській площі розширять, оскільки ідея проводити їх там зустріла дуже багато схвальних відгуків киян. А ось несанкціоновані мобільні кав’ярні з продукцією невідомої якості навпаки приберуть.

Джерело: Хрещатик