На Майдані продаватимуть пряничні серця аби допомогти воїнам

14 Лютого 2015 11:43

cs625824.vk.me

cs625824.vk.me

«Київська міська спілка ветеранів АТО» запрошує 14 лютого прийти на Хрещатик біля Головної пошти міста о 14 годині та долучитись до акції «Подаруй захиснику серце». Тут кожен зможе передати крихту свого серця, любові і шани тим, хто нині тримає мирне небо над нашими головами, тим хто захищає наш спокій від ворога.
У рамках акції відбудеться благодійний продаж сувенірів, які виготовляли власноруч діти для цієї акції, продаж патріотичних пряників від народної майстрині Наталі Гресько та інших українських майстрів. До участі у акції долучиться знаний український бард – Володимир Самайда. Також очікується зустріч з бійцями 12 київського батальйону територіальної оборони.

Вилучені кошти від реалізації сувенірів будуть переказані на рахунок Благодійного фонду «Київської міської спілки ветеранів АТО (БФ «Укроп»)» та будуть використані на придбання необхідних речей для воїнів АТО.

Акція має на меті максимально привернути увагу громадськості до потреб солдат та консолідувати громадян з метою надання допомоги нашим захисникам.

Джерело: Хрещатик