Дарниця шукає талановитих дітей із багатодітних родин

27 Лютого 2015 09:00
vestnik.in.ua

vestnik.in.ua

За ініціативи Дарницької районної державної адміністрації у Києві відбудеться фестиваль «Таланти багатодітної родини». Це відкритий мистецький захід, який проводиться щорічно і демонструє кращі зразки дитячої творчості. Але в 2015 році цей творчий форум буде приурочено до 80-річчя Дарницького району.

Мета фестивалю – творчий розвиток дітей, відродження та популяризація культурних і моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій.

Учасниками фестивалю є талановиті та обдаровані діти із багатодітних, малозабезпечених сімей Дарницького району, вихованці дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також окремі виконавці і творчі колективи, у складі яких є діти зазначених категорій.

Діапазон жанрів доволі широкий: вокальне мистецтво, хореографія, образотворче мистецтво, інструментальний жанр, художнє та авторське виконання, оригінальний жанр, декоративно-прикладне мистецтво, фотомистецтво.

Заявки приймаються до 15 березня в робочі дні за телефоном: 564-90-91. Роботи з образотворчого мистецтва та декоративно-прикладного мистецтва приймає Центрі сім’ї Дарницького району (проспект Григоренка, 21-Б, телефон: 575-46-72), а роботи на фотоконкурс – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту (вул. Кошиця, 11, 4 поверх, каб. 416).

Джерело: Хрещатик