Український тиждень моди транслюватиметься в інтернеті

19 Березня 2015 17:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Покази 36-го Українського тижня моди, що відбувається в Києві з 18 по 25 березня транслюватимуться в інтернеті телеканалом BeTV. Спеціальний канал FashionWeekTV  забезпечуватиме прямі трансляції з показів колекцій і також представить найкращі проекти Ukrainan Fashion Week минулих років.

Крім традиційної трансляції дизайнерських показів, FashionWeekTV покаже все, що відбувається на бекстейджі, тих, хто створює тиждень моди, що думають про моду публічні персони – люди мистецтва, політики та спеціально запрошені гості.

«FashionWeekTV – це івентне телебачення. Проект, придуманий і вже кілька разів реалізований нами на музичних фестивалях. Івентне телебачення – не тільки обгортка хорошої події, а й начинка. Все, як ми любимо – придумати власні програми, зібрали команду, знайшли журналістів, запросили цікавих гостей. І, звичайно, прямий ефір» – розповідає Cultprostir редактор каналу BeTV  Вікторія Журавльова.

19 березня на  Ukrainan Fashion Week відбудеться презентація спеціального проекту, присвяченого сценічним костюмам співачки Джамали. За ініціативи тижня моди, під час проекту «Jamala – образи та звуки» будуть представлені шість найкращих костюмів артистки, що були створені провідними українськими дизайнерами.

Джерело: Cultprostir