В Києві відбудеться прем’єра нового українського фільму про батьків і дітей

26 Березня 2015 12:30
socportal.info

socportal.info

Кінокомпанія «Продакшн №1» за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Музею Видатних діячів Української культури влаштовують прем’єрний показ короткометражної стрічки Тараса Денисенка «Мій хлопчику».

27 Березня о 19.00 в кінотеатрі «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) у синьому залі відбудеться захід з показу дебютного короткометражного фільму Тараса Денисенка «Мій хлопчику».

Окрім презентації стрічки, захід стане вечором пам’яті видатних поетів Розстріляного відродження Майка Йогансена і Володимира Свідзінського. Їхні вірші читатимуть студенти Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого.

socportal.info

socportal.info

Стрічка «Мій хлопчику» — це дебют актора Тараса Денисенка як режисера. Але в цій короткометражці від акторства він не відмовився, навпаки, Тарас грає головну роль. Ідея фільму – вічна проблема поколінь, батьки і діти. Стрічка створює настрій, змушує задуматись над цінністю життя, цінністю рідних людей. Герої фільму – батько та хворий хлопчик. Ця маленька родина опинилася за межею бідності. Вони не живуть, вони виживають, постійно куштуючи ілюзії, що все буде добре. Любов, надія, та вони — один для одного — все що є. Здається навіть, що більше не треба, але у світі інші закони та правила. Герої Тараса Денисенка бідні матеріально, але багаті в своїх почуттях, і ці відносини коштовніші за всі діаманти землі. Виникає питання – «що важливіше», на яке відповісти досить складно.

Фільм знято на замовлення Державного агентства Україні з питань кіно кінокомпанією «Продакшн №1».

Джерело: Соцпортал