Київенерго запропонувало киянам зручний формат підписання прямих договорів

31 Березня 2015 14:26
firtka.if.ua

firtka.if.ua

КИЇВЕНЕРГО запропонувало мешканцям столиці спрощену процедуру підписання індивідуальних договорів на центральне опалення та гаряче водопостачання. Тепер, щоб укласти прямий договір з компанією, достатньо передати необхідні для підписання договору документи адміністратору Центру обслуговування клієнтів та у його присутності написати заяву. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Після цього споживачам, у яких встановлені лічильники гарячої води, співробітники КИЇВЕНЕРГО зателефонують та погодять дату приходу фахівця компанії для опломбування лічильника та підписання договору. Таким чином, опломбування лічильника та підписання договору з КИЇВЕНЕРГО відбуватимуться одночасно, вдома у клієнта.

Тим киянам, у яких немає лічильника гарячої води, потрібно буде відвідати Центр обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО через 10 днів після подання заяви та підписати заздалегідь підготовлений екземпляр індивідуального договору. Спрощена процедура підписання індивідуальних договорів впроваджена в усіх центрах обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО та покликана попередити скупчення черг і дискомфорт клієнтів.

На даний момент компанія розробляє графік укладення договорів по мікрорайонах. За допомогою ЗМІ, сайту КИЇВЕНЕРГО та оголошень на під’їздах житлових будинків споживачів інформуватимуть, в якому місяці їх мікрорайон укладає договори з КИЇВЕНЕРГО. Цей графік буде представлений киянам у квітні.

Нагадаємо, з липня 2014 року КИЇВЕНЕРГО є виконавцем послуг з опалення та гарячого водопостачання для більшості жителів столиці. Щоб не створювати ажіотаж і зробити процес максимально зручним для киян, компанія подовжила термін підписання договорів до кінця 2015 року. Під час перехідного періоду ті споживачі, у яких немає договору з КИЇВЕНЕРГО, обслуговуються на підставі договору компанії з житлово-експлуатаційними організаціями. Тому необхідності в терміновому укладанні письмового прямого договору немає, це можна зробити протягом року.

Джерело: Хрещатик