Відкривається виставка про позитивне самовизначення українців

27 Травня 2015 17:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

26 травня в «Музеї історії Києва» відкриється виставка живопису та кераміки «Моя національна ідентифікація». На ній будуть представлені роботи Марини Громенко та Неллі Ісупової.

Обидві авторки за допомогою власного творчого бачення сформулюють відповіді на питання самоідентифікації, перш за все, національної. Марина Громенко подасть нові символі, обереги  у притаманній їй авангардній манері. Неллі Ісупова представить кераміку, сповнену позитивного настрою.

«Кожен художник створює те, що у нього в душі, на полотні відображаючи своє ставлення до навколишнього світу, того, що в ньому відбувається. Я на своїх полотнах намагалася створити образ воїна, але зробити це саме очами жінки, подати через символіку квітів, протиставлення добра і зла. Хотілося зробити це так, щоб відчувався та передавався позитив. А Нелі Ісупова сама по собі дуже позитивна людина, фея, яка свої скульптури називає «люди-квіти». Коли я побачила її роботи, то зрозуміла, що ми обов’язково маємо зробити спільну виставку», − розповіла Cultprostir художниця Марина Громенко.

Джерело: Cultprostir