Киян запрошують на кулінарний фестиваль СМАЧНОFEST

4 Червня 2015 11:00
ufest.in.ua

ufest.in.ua

20–21 червня в Українському домі відбудеться захід нового формату –фестиваль міжнародної кухні та творчості СМАЧНОFEST, свято для шанувальників кулінарної культури і поціновувачів українських брендів.

СмачноFest – це новий формат заходу, який поєднує у собі кухню та традиції народів світу, великий шопінг та приємний відпочинок у лаунж-зонах.

Кухні народів світу, відпочинок у лаунж зоні просто неба та shopping від молодих українських дизайнерів – усе це у самому центрі Києва, на Європейській площі!

СмачноFEST об’єднає гастрономічних ентузіастів та поціновувачів яскравих емоцій.

Цікаво буде навіть дітям, адже для них буде діяти велика розважальна зона!

Окрім цього: Dj, майстер-класи з приготування екзотичних страв від кращих кухарів, бармен-шоу та оригінальні фото-зони!

Діджей, кіно просто неба, бармен-шоу, показ моди, фото-зони, майстер-класи для дітей і дорослих, дитяче місто професій, секрети приготування страви від кращих поварів, – усе це на Смачно Fest.

На СмачноFest гостей чекає багато здорової та органічної їжі, страви кухонь різних країн. На вегетаріанців чекає овочевий шашлик. Львівська майстерня шоколаду також буде частувати гостей фесту.

СмачноFest – створює комфортну лаунж-зону: можливість відпочити просто неба у самому центрі столиці, легка музика та м’які крісла-мішки.

СмачноFest пропонує відвідати велику shopping-зону, у якій буде представлено більше 150 вітчизняних та зарубіжних брендів одягу та аксесуарів!

СмачноFest – свято для шанувальників кулінарної культури, цінителів українських брендів та для охочих драйвово проводити час.

Організатор: ДП «Український дім»

Вхід на фестиваль: безкоштовний

Місце проведення заходу: Міжнародний конгрес-центр «Український дім», вул. Крещатик, 2

Джерело: ufest.in.ua