Фестиваль “Молодість” проведуть в оновленому кінотеатрі “Жовтень”

5 Червня 2015 16:43
turystam.in.ua

turystam.in.ua

У Києві в оновленому кінотеатрі “Жовтень”, в якому на даний момент проходить ремонт після великої пожежі, з 24 жовтня по 1 листопада пройде кінофестиваль “Молодість”.

Як повідомляє zn.ua з посиланням на прес-службу Київської міської ради, про це заявив заступник міського голови – секретар Київради Олексій Резніков.

“Наприкінці осені минулого року було прийнято рішення Київради і вже на початку січня підписано розпорядження міського голови та голови КМДА Віталія Кличка від 16.01.2015 № 23, яким КП “Житлоінвестбуд-УКБ” визначено замовником проектування та реконструкції будівлі цілісного майнового комплексу “Кінотеатр “Жовтень”. Мета нашого сьогоднішнього візиту – перевірити хід робіт. І хочу сказати, що я приємно вражений тим, що побачив і почув від фахівців. Я впевнений, що вже в жовтні ми зайдемо в гості до нашого улюбленого кінотеатру і фестиваль “Молодість” (24 жовтня-1 листопада) пройде в оновленому приміщенні”, – зазначив Рєзніков.

Пожежа в кінотеатрі “Жовтень” виникла 29 жовтня 2014 і знищила дах будівлі кінотеатру на площі 300 кв. м. Жертв і постраждалих не було.