У Києві покажуть експерементальну виставу

14 Червня 2015 12:00
cultprostir.ua

cultprostir.ua

В рамках інноваційного освітнього проекту Семінар ігрового театру, створеного за ініціативою відомого українського-американського режисера Олега Ліпцина, з 14 по 28 червня у Будинку освіти і культури «Майстер Клас» будуть показувати експериментальну виставу із залученням глядачів «Красивий птах» за п’єсою А. П. Чехова.

«Маленьке та цікаве життя проживають всі глядачі разом з акторами вистави. Постановка Олега Ліпцина сповнена свободою та легкістю, розповідаючи про складні речі. На початку вистави ви зробите вдох, а у кінці – видох. Чехов ще ніколи не говорив такою мовою з глядачами», – розповіла Cultprostir Анна Хвостик, координатор культурних заходів Дома освіти та культури «Мастер-класс».

У формуванні простору вистави задіяні елементи знаменитих декорацій видатного українського сценографа Данила Лідера, створені у вісімдесяті роки для спектаклю Театру ім. І. Франка, поставленої за п’єсою А. П. Чехова «Дядя Ваня». У роботі СІТ беруть участь як молоді актори, так і досвідчені майстри сцени, що дозволяє створити досить унікальний акторський ансамбль.

Джерело: cultprostir.ua