Ан-178 став однією з головних новинок на авіакосмічному салоні у Франції

17 Червня 2015 09:11
www.yaplakal.com

www.yaplakal.com

Державне підприємство “Антонов” представило новинки на авіакосмічному салоні “Ле Бурже – 2015” у Франції, однією з головних новинок став літак Ан-178. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДП “Антонов”.

Повідомляється, що транспортний літак Ан-178 став однією з головних новинок найбільшого авіакосмічного салону “Ле Бурже – 2015” і викликав інтерес представників різних країн та іноземних компаній.

«АНТОНОВ» − одне з найважливіших стратегічних підприємств як для забезпечення безпеки, так і для економіки країни. В той же час – це всесвітньо відомий бренд. Випускати продукцію такого класу можуть лише деякі підприємства у світі. Його входження у ДК «Укроборонпром» дозволить максимально локалізувати виробництво літаків «Ан» в Україні в кооперації з партнерами з інших країн. Президент України ставить нам завдання в рази підвищити кількість літаків, що виробляються, забезпечити їх продаж та налагодити потужну систему їх супроводження в експлуатації», − таку заяву зробив Генеральний директор «Укроборонпрому» Роман Романов на зустрічі з журналістами.

Генеральний конструктор ДП «Антонов» Дмитро Ківа зробив акцент на сучасних та перспективних програмах. Він зазначив, що на Ле Бурже−2015 представники підприємства ведуть дуже інтенсивний переговорний процес, направлений на розширення міжнародного співробітництва та просування літаків «Ан» на світовий ринок.

Серед таких проектів – створення нового транспортного літака Ан−188 на базі Ан−70, подальша модернізація Ан−124−100 «Руслан», розвиток програми легкого транспортного літака Ан−132.

«Ми продовжуємо працювати у сегменті транспортних літаків. Сьогодні на Ле Бурже ми представляємо новий Ан−178, який, мі впевнені, займе гідне місце на світовому ринку», ­­– сказав він.