Модний Київ: у столиці пройде Ukrainian Fashion Market

15 Вересня 2015 10:09
praga-hotel-operator

praga-hotel-operator

Яскрава подія столичного світу моди

З 18 по 20 вересня в столичному ТРЦ Гулівер відбудеться черговий Ukrainian Fashion Market. Модний захід об’єднає під своїм початком 40 топових іменитих і молодих успішних дизайнерів, чиї колекції представлені не тільки на українському Ukrainian Fashion Week, а й на світових тижнях моди.

Відкриті шоуруми дизайнерів, знижки на модні колекції минулого сезону, презентація нових лінійок українських модних брендів. Безліч розіграшів і цінних призів.

Найменших гостей UFM чекає велика зона анімації та майстер-класів: квіллінг, декоративний розпис дерев’яних підвісок і магнітів, декупаж, створення мініатюрних іграшок з ниток і фетру і багато іншого. І це не все! У ці дні візажисти магазину парфумерії та косметики Bonjour запрошують Вас на візаж в beauty зоні на першому поверсі.

Крім цього, на UFM пройдуть ексклюзивні фешн-дефіле за участю українських селебрітіс, діток з дитячих будинків і дітей переселенцев. Серед  запрошених: Наташа Гордієнко, Марія Яремчук, Влада Литовченко, Вікторія Чекурда-Мартинюк, Ірина Мерлені, співачка Lilu, група Real O, Ірина Блохіна, Таня Решетняк, Ольга Цибульська та інші. Одягає селебрітіс ZEMSKOVA-VOROZHBIT. За підготовку моделей до подіуму відповідає мережа салонів краси Backstage.

“Ми хочемо зробити свято для дітей і долучити молоді дарування до таких професій, як дизайнер-модель-стиліст. У найближчих планах – зробити подібні майстер-класи для дітей регулярними. Сподіваємося, надалі, талановиті дітки зможуть стажуватися у провідних модних українських фахівців” , – розповіла організатор UFM Юлія Gloss.

Ведучі заходу: Роман Міхно та Анастасія Зайцева.

Нагадаємо, UFM стали першими в Україні, хто представив формат подібних європейських маркетів. Проект стартував у 2012 році і за цей час дав шанс багатьом молодим починаючим дизайнерам заявити собі на модній арені, а відомим – активно представляти свої колекції широкої аудиторії. UFM зробив моду доступною, зумівши зберегти за собою авторський стиль.

Вхід вільний.